Kiderült VV Robiról a titok, ezért kell neki sürgősen 8 millió forint – Ha nem nyer, nagy BAJBAN lesz!

Csütörtökön el is dől, melyikük szimpatikusabb a játékosoknak.

A döntő hetének hétfőjén Robi két jelet kapott, ami – mivel már csak öten vannak – bőven elég volt ahhoz, hogy ő legyen a kiválasztott. Szerda este megnevezte azt a játékostársát, akivel párbajozni akar.

Ahhoz, hogy rám kerüljön a zöld kendő, kellettek történések. Kaptam eléggé az ívet és megragadt bennem egy mondat, miszerint nekem nem kellett megküzdenem. Nem csak a párbaj lehet a küzdés

– mondta Robi az indoklásában.Szombaton véget ér a ValóVilág 10. évada, aminek győztese 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A Nagy Testvér azonban bedobott egy utolsó csavart és a még játékban lévő öt szereplőtől megkérdezte, hogy mennyi pénzért adnák fel azonnal a játékot, amit egyébként a nyereményalapból vonnának le, így a nézők által megszavazott nyertes ennyivel kevesebbet kapna.Robi kivételével mindneki azt mondta, hogy a fődíjért jött, így nem érné be kevesebbel, Robi viszont úgy gondolta, hogy nyolc millió forintért kész lenne hazamenni, abból az összegből ugyanis ki tudná fizetni az édesanyja hitelét.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!