Oltásra váró 80 év körüli idős emberek. A kórház előtt a mínuszban, ülőhely nélkül, láthatólag randomra egy időpontra hívva, semmi időpontfoglaló rendszer.

Jámbor András közösségi oldaláról: “Baja,…. oltásra váró 80 év körüli idős emberek. A kórház előtt a mínuszban, ülőhely nélkül, láthatólag randomra egy időpontra hívva, semmi időpontfoglaló rendszer.

Nincs kihúzva semmilyen szalag ami szabályozza a sorakozást, nincsenek távolságtartást szabályozó matricák. Semmi.Tényleg csak remélni lehet, hogy nem volt egy fertőzött idős se ezeken a helyeken vagy az ország más részein, ahol szintúgy tömegesen, mindenfajta szervezés nélkül hívták be az embereket.A képben persze nem is a fertőzés az ijesztő, hanem az állam képességei. Tényleg arra se képes a magyar állam, hogy ne egyszerre hanem 5 perces különbségekkel beosztva őket hívja be a polgárait? Nem képes előre gondolkodni a magyar állam, hogy idős embereknek kéne ülő hely? Hogy nem az utcán kéne várakozniuk?

Nincs egyetlen ember se aki megtudná szervezni, hogy sorba álljanak, és hogy betartsák a távolságot?Egészen ijesztő. Szerveztem már pár dolgot az életemben és önkénteskedtem is sok mindenben. Még az utolsó belvárosi hippi közösség is úgy fog neki egy ilyen szervezésnek, hogy ezeket a szempontokat átgondolja, és megpróbálja a legjobb körülményeket biztosítani a résztvevők számára.De tényleg az ezermilliárdokból működő magyar államnak nem futja egy időpontfoglaló rendszerre, pár matricára, egy emberre kórházanként aki ezt megszervezi, és mondjuk egy rendőrre aki felügyeli a sorbaállást?Egészen elképesztő!

“Kép: A KÖD jelenti

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!