Lelkileg padlóra került: saját magát bántotta Debreczeni Zita

Debreczeni Zita nehezen éli meg, hogy a szülést követően átalakult a teste. Erről eddig nem mert beszélni.

Nem találja magát a testében Debreczeni Zita, de közben próbálja tudatosítani magában, hogy teljesen természetes, amilyen változásokon átment a teste a szülés óta. Mint ismeretes, a 40 éves fotós tavaly augusztusban hozta világra első gyermekétGianfranco Mátét, aki valóságos csodaként érkezett Zita és férje, Gianni Annoni életébe.

Nem találom magam ebben a testben, de közben meg próbálom ezt elfogadni és tudatosítani magamban, hogy: Zita nem apró dolgokon mentél keresztül, hogy ez a csoda összejöjjön. Aztán türelmesen várok, hogy majd talán ez visszarendeződik” – vallotta be Zita Németh Dorottya fitnesz-világbajnoknak, aki azt tanácsolta a fotósnak, hogy ezek miatt az érzései miatt vállalja fel mostani önmagát a rajongói előtt is. Ugyanis biztos benne, hogy elfogadják majd. Nos, így is lett.

„Annyira pozitívan reagáltak az emberek, megdöbbentett ez a szeretet és együttérzés. Azt érzem, hogy nem ismerek rá magamra. Látok olyan változásokat, olyan átalakulásokat, amikre sokan azt mondják, nyugodjak meg, az egész vissza fog változni. Én értem, de attól függetlenül megdöbbentő. A mellem, a derekam, a fenekem, a hasam…” – fogalmazott Zita, aki hozzátette: bár pontosan tudja, hogy egyes kismamák mivel szerkesztik a képeiket az Instagramra, hogy tökéletesen nézzenek ki, mégis zavarta, hogy olyan jól néznek ki.

„Az a baj, hogy magamra húztam egy depresszív érzést, és ezzel is bántottam magam, hogy ha nekik megy, nekem miért nem” – vallotta be Zita.

A teljes videót te is meghallgathatod!

Ripost.hu

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!