Hét év börtön után így él most VV Segal: “Könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat”

VV Segal 7 évet ült börtönben drogcsempészetért, azóta azonban teljesen más irányt vett az élete. 

Segal, azaz Czifra Tamás ma már boldog párkapcsolatban él, és örömmel neveli a kisfiát, aki 2017 decemberében érkezett a világra. Az egykor sötét életet élő VV-sztár már 8 éve makulátlan életet él, és azt mondja, ehhez kellett a börtönben töltött idő is:

“Hihetetlen emberismeretre tettem szert mindkét helyen. Már egy köszönésből felismerem a hátsó szándékot. A börtönben össze voltam zárva a piti tolvajtól kezdve a gyilkosig, aki besúgó lett pár szál cigiért. Megtapasztaltam, hogy a nélkülözés és az érdek milyen aljassá tehet embereket. A VV és a kóter nemcsak a bezártságban hasonlít, mindkettőben kivetkőzik magából a fogvatartott” – mesélte a Blikknek.

Amint kiderült onnan, elhelyezkedett ételfutárként, szorgosan dolgozik, a szabadidejében pedig igyekszik minél többet lenni a családjával. 

“A mai napig megismernek, szép borravalókat adnak, mondhatom, nem vált hátrányomra sem a műsor, sem a börtön. A vírushelyzetben pedig felértékelődött a munkám. Sokszor viszek kórházba is ételt, s könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat” – mondta Tamás, aki kifejezetten hálás azért, hogy a járvány ideje alatt is van munkája. Life.hu

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!