Tragédia: újabb fiatal magyar zenész hunyt el

Siklósi Örs után újabb fiatal magyar rockénekestől kénytelenek búcsút venni a hazai zenerajongók. Az Over My Dawn zenekar közösségi oldalán jelentette be, hogy tragikusan fiatalon elhunyt a frontemberük, Horváth Bence.

Az zenész halálának okát egyelőre nem közölték.

„Egy nagyon szomorú esemény apropóján kell megtörnünk a csendet, ugyanis Firkánk a napokban itt hagyott bennünket. Halálával kapcsolatban semmilyen egyéb információt nem szeretnénk megosztani, kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban se a családtagokat, se a zenekar tagjait ne keressétek.

Ami mellett viszont nem lehet elmenni szó nélkül, az Bence karaktere és tehetsége, amivel 10 évig vezette a zenekart és hogy egy az underground körökben ismert, színpadképes produkciót épített fel az évek alatt velünk és korábbi zenésztársaival. Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig.

Végezetül szeretnénk a családtagok felé is leróni kegyeletünket, fájdalmukban osztozni. Tervezünk egy megemlékezést, amivel méltó módon búcsúzhatunk barátunktól, erről várhatóan a napokban további infókat teszünk közzé a zenekar oldalán. Addig is, emlékezzetek rá zenészként, barátként, egy olyan tehetséges és jóindulatú emberre, akinek nagyon sok dolga lehetett volna még itt.

Isten veled Bence, bárhol is jársz most, reméljük megtalálod a nyugalmad…” – búcsúzott a zenésztől a zenekar.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!