Óriási károk,egy kidőlt fa lerombolta Zalatnay Cini otthonának egy részét-Fotók

A katasztrófavédelmet is értesítette Zalatnay Cini, miután egy kidőlt fa lerombolta otthonának egy részét. A népszerű énekesnő háza most olyan, mint egy háborús övezet.

A karantén alatt sincs nyugta Zalatnay Saroltának. Nem elég, hogy a világjárvány következtében fellépések és kon­certek nélkül maradt, de a pár nap­pal ezelőtti hatalmas szélviharban még az otthona is megrongálódott. A 73 éves énekesnő a Borsnak elmesélte: csak az isteni gondviselésnek köszönheti, hogy nem torkolt tragédiába az eset. 

Hatalmas szélvihar tombolt Tárnokon. A lányom, Niki iszonyatos csattanásra lett figyelmes az éjszaka közepén, és azonnal szólt nekem, hogy elképesztő pusztítást végzett egy kidőlt fa a kertünkben – panaszolja a Borsnak Cini, aki aztán a saját szemével is meggyőződött a történtekről. – Azt hittem, nem látok jól. A kertünkben álló, egyik többméteres védett fába belecsapott a villám, kidőlt, és teljesen tönkre tette a házunkat. Mindent szétzúzott a kertben, lebombázta a nádkerítésünket, és a két szomszédom udvarában is hatalmas károkat okozott. Mindent lekaszabolt, ami az útjá­ba állt.

Rengeteg idôbe telik majd, mire Ciniék eltakarítják a romokat

Cini azonnal értesítette a hatóságokat, s reméli, hogy minden anyagi kárát kifizeti majd a biztosító.

– Olyan most a házam, mint egy háborús övezet. Már a katasztrófavédelem em­bereit is értesítettem, ők fogják elszállítani a kidőlt fát, a biztosító pedig remélhetőleg minden kárunkat fedezni fogja. Még szerencse, hogy annak idején én is és a szomszédaim is kötöttünk biztosítást, mert most nagy bajban lennénk. Így is sok időbe fog telni, mire mindent helyreállítunk az óriási pusztítás után. Az énekesnő jól tudja, így is óriási szerencséje van, hogy a vihar csak a kertjében okozott károkat.

– Az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy senkinek nem esett baja. El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha az udvaron vagyunk Nikivel. Biztosan nem úsztuk volna meg ép bőrrel, úgyhogy hálát adok az égnek, hogy csak a házunk rongálódott meg, s nem egy szörnyű tragédiába torkollt a péntek esténk. K. K.

A kerítésre új dróthálót kell húzni
Mázsás súly szakadt le a fáról, mindent szétzúzott, ami az útjába került. Még a kerítést és a szomszéd kertjét is megrongálta a széthasadt óriásfa.
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!